93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

21 de maig 2014

El govern espanyol tanca TV3!

21.5.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDFEl govern tancarà la meitats dels canals de TV3, aquesta noticia l’ha informat el portaveu del govern, Francesc Homs

El govern espanyol vol que la Generalitat de Catalunya tanqui la meitat dels canals de TV3, de vuit a quatre. Així ho ha explicat el conseller Francesc Homs, que ha alertat que la decisió afectava a la televisió pública i que podria suposar la renúncia a l'alta definició o 'enterrar de manera definitiva' l’acord amb les Illes Balears i el País Valencià. La decisió del govern espanyol es prendria amb tots els canals públics, de manera que faria que els canals de Televisió de Catalunya es deixes de veure a les Illes Balears, on s'emeten a través del segon múltiplex d'IB3 (canal de les Illes Balears).

Si es confirmés aquesta decisió, Homs creu que hi hauria tres conseqüències immediates: el tancament de canals de Televisió de Catalunya, haver de renunciar a l’alta definició, i enterrar de manera definitiva l’acord, la possibilitat de veure la televisió de les Illes i d’un possible nou canal de TV al País Valencià.

Autores: Karen Bautista i Anna Carbó
Font: Vilaweb