93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

26 de febr. 2014

Marc Márquez es lesiona però començarà el Mundial de MotoGP

26.2.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
El campió de MotoGP va estar en el palau Sant Jordi, la setmana passada va practicar “dirt dark”, es va lesionar el peroné diu el seu doctor Mir que tindrà per unes quatre o cinc setmanes.

Márquez estava disfrutant del dirt drak però un conductor davant es va caure, Marc el va intentar esquivar fent un moviment brusc però ell també va caure i per culpa d’això es va fractura el peroné, va haver d’anar cap l’hospital Universitari Quirón Dexeus de Barcelona.

De nou en a les  mans del doctor Xavier Mir, que coneix el cos de Marc de memòria, va comentar que va sofrir una petita fractura al peroné. Després el tac que li van fer a més de radiografies, va confirmar el doctor Mir que Marquez no tenia lesions greus no feia i que no faria falta cap tipus d’intevenció quirúrgica ja que es curaria en quatre o cinc setmanes sense cap tipus  de seqüela .

Es a dir, estarà OK per el mundial, el 23 de març en Qatar,encara que es perdrà els entrenaments. Marc, el pilot de Repsol Honda, començarà el dilluns la seva recuperació amb teràpia magnètica hi haurà  d’estar dues setmanes sense recolzar la cama dreta.

Font: as.com

Adrian Peralta i Pol Muñoz