93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

27 de febr. 2014

Llibertat d’expressió en les samarretes

27.2.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF
Les samarretes, dessuadores, etc. són una manera d’expressar com ets lliurement i les samarretes “Keep calm and…” tenen missatges per a tot i permeten expressar que penses.

Opino que les samarretes “Keep calm and…” són una bona manera d’expressar què penses i no haver d’anar cridant-ho als quatre vents i donant una mala imatge a la gent, ja que és més discreta i la gent normalment a una persona que veu cridant pel carrer creuen que està boig/ja. La gent no té perquè fer cas a una samarreta, és l’opinió d’una persona i no té perquè canviar la seva o fer cas d’una samarreta d’una persona que mai abans havien vist. A part és una idea molt bona i original que ha fet moltes vendes ja, seria molt complicat recuperar-les totes a part causaria que molta gent s’enfadés ja que hauria fet una inversió inútilment.

Les originals samarretes “Keep calm and…” poden ser una manera més d’expressar una opinió, ja sigui individual o general, que ha de ser respectada però no ha de canviar la opinió de ningú i que poden fer un favor a la societat amb menys xivarri, ja que la opinió ja no caldria ser cridada, està expressada ja, és totalment innecessari retirar-les del mercat.