93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

19 de febr. 2014

El cor Vivaldi fa 25 anys

19.2.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF

El Cor Vivaldi- Petits cantors de Catalunya celebra els seus 25 anys amb un concert al Palau de la Música



El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha anat al concert organitzat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, que ha comptat amb la interpretació de 'Te Deum 2014' que no és el primer encàrrec que va afrontar Guinovart,   per al Cor Vivaldi. L'any 1996, per exemple, Guinovart, un dramaturg va escriure juntament amb Jordi Galceran una versió d''Els Pastorets' i l'any 2008 una missa per a cor i per a orgue, 'Missa brevis Rex Genitor'.

El Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya va ser creat l'any 1989 a l’escola IPSI de Barcelona. Durant més de vint anys d'història ha enregistrat nombrosos CD i DVD, ha aconseguit premis importants del panorama coral internacional i ha actuat a les sales més emblemàtiques com l'Auditori i Palau de la Música Catalana de Barcelona, Auditorio Nacional, Auditorio Príncipe de Astúrias, Wiener Konzerthaus i el Victoria Hall de Ginebra.


Ha enregistrat, també, les bandes sonores de pel·lícules d'Almodóvar, Balagueró i Llompart, i des del 2004 fa encàrrecs a compositors del país i de fora per incrementar el repertori per a veus blanques.

Anna Carbó i Karen Bautista
Font: La Vanguardia