93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

PROBLEMÀTICA O PERSONALITAT? per Andrea Fernández

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF



La seva personalitat la fa única, aquesta cantant, s’ha convertit. Abans, quan protagonitzava la serie “ Hannah Montana”, els directors li havien de dir com vestir-se, com actuar, que fer i quan fer-ho.Tothom la veia com una noia bona i un model a seguir i tot va començar a finals d'abril de 2007, quan la revista Vanity Fair va publicar fotos de l'artista despullada amb finalitats artístiques, ara, que per fi ha tret la seva personalitat a la llum, i s’ha ensenyat tal i com és, molta gent la critica i totes les critiques van a ella sense pensar que Estats Units està ple de gent com ella.


No s’adonen que ha sigut una noia que va haver de passar per molt, va haver de compenetrar els estudis amb la serie de televisió... I tot i així Miley ha sigut una famosa molt criticada l’any 2013 per les seves actuacions i comportaments durant aquestes. Sobretot una en especial, en la que l’artista va demanar disculpes posteriorment.
I al cap i a la fi, el que vol Miley Cyrus es fama, i això ho ha aconseguit, per moltes crítiques i comentaris, l’artista esta fent una bona feina de màrqueting, només cal fixar-se en la fama que té, tothom la coneix i a molta gent li agrada no només per les seves cançons, ella és molt diferent a altres artistes.


Personalment, penso que tothom es lliure de fer el que vulgui, molta gent la critica ara per ser com és, per la roba que porta i els seus nus.
Per molt que la comenteu, ella té la seva vida i fa el que vol, no dubto que no sigui feliç, es a dir, té tot el que vol, diners, fama, etc.

I fa el que vol sense tenir por dels comentaris contra ella. Això és se forta: portar la teva vida, al teu estil, i suportar tots els comentaris dolents que et fan.