93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

23 de gen. 2014

POLÍTICS, EL PROBLEMA DE LA CRISI, per Dani Caro

23.1.14

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


En un país democràtic, vivim com una dictadura. Tot el que es va aconseguir després de la mort de Franco s’està perdent amb l'arribada del PP .
Al meu entendre un bon president és aquell que busca el millor per al seu país , però a Espanya sembla ser al contrari. El nostre president cada vegada està fent que el nostre país es torni a enfonsar com abans amb lleis i més lleis que no serveixen per a res . Gent que lluita per tirar endavant , gent que cada dia salva vides i gent com vosaltres , que se us coneix per l'ambició que se us menja per dins , no és vergonyós ? . Us penseu que la forma de sortir de la crisi és baixant salaris , però perquè no mireu els vostres contractes i mireu el vostre salari , podríeu plantejar baixar-vos els vostres salaris en comptes dels de la resta de la població i viure en la mateixa situació que ells, no us sembla ? Potser millora la situació i hi haurà més igualtat entre la població .
Mireu-vos vosaltres mateixos i mireu la imatge que doneu a la resta dels països , creieu que és bona ?  Perquè amb el que dieu i el que feu no em sembla una gran actuació per part vostra.
En definitiva, penses fer alguna cosa al respecte senyor Rajoy ?