93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

11 de des. 2013

Espanya, amb sis candidats als premis de la FIBA Europa

11.12.13

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


Sis jugadors espanyols (només dos segueixen jugant al nostre país) opten, en la votació oberta fins al 31 de gener als premis de Jugador de l'any.

Un trofeu, el de Jugador Europeu de l'Any, que en aquest any 2013 que ja s'acaba té color espanyol. Fins a sis jugadors del nostre país opten als quatre guardons.Marc Gasol en categoria absoluta: Sancho Lyttle i Alba Torrens, en la femenina, Àlex Abrines, en promeses, i Astou Ndour i Leti Romero, en promeses femenines. Per darrere d'Espanya van França i Sèrbia, amb cinc jugadors cadascun, i Itàlia, amb quatre.

Marc Gasol lluitarà el premi amb Tony Parker, el gran favorit, que va portar a França a l'or al Eurobasket, i el grec Vassilis Spanoulis, campió d'Europa amb l'Olympiacos. Al costat d'ells també apareixeb a la llista de deu el serbi Nanad Krstic, el montenegrí Nikola Vucevic, el finlandès Petteri Koponen, el lituà Mantes Kalnietis, l'eslovè Goran Dragic, l'italià Luigi Datome i el croat Bojan Bogdanovic.

Si suméssim tots els guardons, tant l'oficial com els dels dos mitjans italians, Dirk Nowitzki i Toni Kukoc tindrien nou trofeus; Arvydas Sabonis, vuit; Pau Gasol, set i Draxzen Petrovic, sis.

JUGADORS ESPANYOLS NOMINATS:
S.Lyttle (Galatasary)
A.Torrens (Galatasary)
Á.Abrines (Barcelona)
A.Ndour (G.Canària)
L.Romero (Kansas State)
Marc Gasol   (Memphis Grizzlies)

Font: Diari As.com
Autors: Richard Yuste