93 765 02 59 brianxanews@brianxa.cat

30 d’oct. 2013

EUA espia els seus aliats europeus amb ajuda d’Espanya i França

30.10.13

COMPARTEIX
ImprimirImprimir Baixar en PDFPDF


La NSA va tenir punxats els telèfons de diferents líders europeus.

El president dels EUA, Barack Obama, està disposat a ordenar a l'Agència de Seguretat Nacional (NSA) que deixi d'espiar als líders de països aliats, Obama ha reconegut que els serveis d'intel · ligència d'Estats Units han de diferenciar entre les seves capacitats de vigilància i les activitats que estan legitimats a fer. El president dels EUA ha assegurat que donarà instruccions a la NSA perquè posi control als seus programes d'espionatge.

Segons un article publicat per The Wall Street Journal, que cita responsables públics sense identificar, els propis serveis secrets d'Espanya i França són els responsables de ajudar a la NSA amb l'espionatge massiu conegut en les últimes setmanes.

Durant els darrers messos hi ha hagut molta controversia per l’espionatge de la NSA  tenint en compte que el CNI el nostre cos d’intel·ligència ha ajudat en aquest espionatge d’Estats Units es curios que s’escandalitzin tant si fins i tot pel seu compte punxen i espien el telefons de molts ciutadans del nostre país.

Font: El Periodico, El Mundo i LaVanguardia
Autors: Cristian i Cristina.